Over mij

Als ik mijzelf mag beschrijven in 6 woorden, zijn dat de woorden: persoonlijk, sympathiek, enthousiast, creatief, ideeënkanon en zorgzaam. Al deze woorden pas ik natuurlijk toe in mijn werkwijze en hiermee help ik jou om rust in je hoofd te krijgen en je weer Happy in je bedrijf te voelen.

Even kennis maken

Ik ben Sonja de Boer, getrouwd, moeder van twee kinderen van 19 en 22 jaar. Regelen, organiseren en het hockeyspelletje vind ik heerlijk.

Daarom vind ik het een feestje om samen met 2 collega’s ieder jaar HET landelijke Indoor Toernooi van Highland Hockey voor de Topjeugd te organiseren. Met teams uit binnen- en buitenland en daarnaast de gezellige hockeykampen is er genoeg te regelen om alles op rolletjes te laten verlopen. Ik hou ervan! Ik heb verschillende secretariële en administratieve functies bekleed bij bedrijven en instellingen. Daarnaast heb ik meerdere jaren bestuurservaring binnen de Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs. Al mijn kennis en ervaring heb ik gebundeld in mijn bedrijf: Happy Office Support. Waarin ik ondernemers achter de schermen ondersteun, zodat zij hun passie kunnen volgen.

VNO-NCW West, Fysio Maaike, Nans, Sites for Sites, Stm Projects, Stichting Humanitas en Parnassia Groep hebben daar al van kunnen profiteren.

Met mijn andere bedrijfstak Happy Organizer maak ik ook fotoboeken voor jou, help ik je met het organizen van je foto’s en geef ik je inspiratie voor een heerlijke vakantie! #opreismetsonja

Ik houd ervan om op de achtergrond te shinen!

Wat anderen in mij waarderen is dat ik enthousiast en zeer betrokken ben bij de onderneming. Ik kan mij goed inleven in een ander en ik houd van persoonlijk contact. Korte lijntjes vind ik het fijnst.

Ik ben ervan overtuigd dat jij als ondernemer bezig moet zijn met jouw passie. Het geeft mij energie om de terugkerende werkzaamheden te regelen, structuur aan te brengen, jouw bedrijf zichtbaar te maken op social media en pro-actief met je mee te denken. Natuurlijk komt daar ook mijn ideeënkanon om de hoek kijken. Jij bent happy met nieuwe klanten en hebt meer tijd voor je gezin. En ik word happy door jou te ontzorgen.

Getting things done.

Samen krijgen we een hoop werk gedaan en groei en bloei jij met je onderneming. Gun jezelf dat beetje hulp!

Als Sonja begint te draaien en haar ideeën op tafel legt, ga ik helemaal aan

We maken gebruik van functionele en analytische cookies. Meer hierover in onz privacy statement.