#Happy socials

Het is alweer vrijdag en je hebt deze week weer geen post op social media gedaan. Nog 2 dagen om dat ‘recht te zetten’ voor het weer maandag is en de nieuwe week begint. Je blijft er maar mee in je hoofd zitten: ‘Wat moet je nu posten?’ Totaal geen inspiratie en je wilt eigenlijk wel aan je weekend beginnen. Nou ja jammer dan, volgende week maar dan. Herken je dit?

Wij weten natuurlijk allebei dat dit waarschijnlijk volgende week ook niet gaat lukken. In de waan van de dag ben je bezig met je werkzaamheden en schiet zichtbaar zijn op social media er door tijdgebrek weer bij in. Dit kan ook anders!

Happy en met gemak zichtbaar op social media!

 

Hoe zou het voelen als je bedrijf consistent zichtbaar is op social media met regelmatig nieuwe posts en je daar zelf (bijna) niet bij na hoeft te denken? Zou jij daar Happy van worden?

Ik help je er graag bij! Zo kan jij met rust in je hoofd, met je gezin aan het weekend beginnen. Wetende dat de posts op social media gedaan zijn en ook lekker doorlopen.

Hoe gaan we dat doen?

Vooraf bespreken we jouw wensen en nemen wij de huisstijl van jouw bedrijf door. Van deze huisstijl maak ik gratis een brandbook voor jou, zodat je al je gegevens van je bedrijf netjes bij elkaar hebt in één document (huiskleuren, lettertypes, iconen, fotostijl enz.). Nooit meer zoeken naar de juiste kleurnummers.

We bespreken maandelijks wat er voor jouw bedrijf op het programma staat en waar de aandacht op gevestigd mag worden. Is er een speciale actie die gepromoot moet worden, dan beginnen we 6 weken van tevoren op social media om dit in te masseren. Kijk dus goed vooruit, wat er staat te gebeuren.

Na onze gesprekken ga ik aan de slag met inlezen (website, folders, bestaande social media) en het ontwerpen van de templates die we gaan gebruiken. Ik ga op zoek naar passende hashtags en aan de slag met de teksten voor de posts. Natuurlijk zal ik ook een story voor je maken die we (herhaaldelijk) kunnen plaatsen.

Na jouw goedkeuring zal ik de posts inplannen op de 2 gekozen social media kanalen. Rest jou nog om te reageren op de vragen/opmerkingen die jouw klant in de comments zet. Want dat is natuurlijk jouw specialiteit!

Happy Socials Inspiratiesessie

Is het uitbesteden van social media voor jou nog een brug te ver, maar heb je wel enorme behoefte aan inspiratie en wat hulp? Dan is een Happy Socials Inspiratiesessie van 1,5-2 uur wat voor jou.

Samen bespreken we wat er de komende periode voor jouw bedrijf op de planning staat. Ik geef je vele tips en tricks om mee aan de slag te gaan en we kijken of er geschikte inhakers zijn. Met mijn ideeën kanon zet ik jou volledig aan. Zo raak jij geïnspireerd en schud jij de content daarna zo uit je mouw. Om het je nog makkelijker te maken krijg jij van mij (bij een 6 maanden abonnement) ook een gratis brandbook en liggen de feestdagen posters al voor je klaar.

Gemak dient de mens en je bent volledig in control!

Als Sonja begint te draaien en haar ideeën op tafel legt, ga ik helemaal aan

Altijd in je comfortzone blijven zitten zorgt niet voor groei.

Laten we starten

Heb je nog vragen of wil je graag een kennismakingsgesprek inplannen? Neem vrijblijvend contact met mij op

Happy Socials Inspiratiesessie

1 tot 1,5 uur
75 Maandelijks
  • Samen jouw socials bespreken
  • Tips, tricks en inhakers
  • Velen ideeën
  • Gratis kalender

Happy Socials

Volledig ontzorgd
248 Maandelijks
  • Volledige creatie uit handen (posters, tekst en hashtags)
  • Gemiddeld 3 berichten per week. Plaatsen in overleg
  • 2 Social media kanalen
  • Reacties geeft klant zelf
  • Maandelijks gesprek
  • Bonus Gratis Brand Book (+feestdagen posters)
Bonus

We maken gebruik van functionele en analytische cookies. Meer hierover in onz privacy statement.