Contact

Samen kennismaken en kijken welke klussen ik voor jou uit handen kan nemen? Ik vind het leuk om meer over jouw bedrijf te horen en met je mee te denken. Je kan mij hier bereiken:

Reviews

Het enthousiasme en de gedrevenheid kenmerken Sonja. Ze luistert, denkt mee en beveelt aan. Samen met de klant zoekt ze naar de best passende oplossing voor de vraagstelling. Competenties zijn o.a. dienstverlenend, empathisch, gedrevenheid, sociaal en inlevend vermogen.

Als je nog een duizendpoot zoekt? Klussen waar je niet aan toe komt? Dan kan ik Sonja van harte aanbewelen!

Wauw, wat ziet alles er mooi uit. Mooi om te zien hoe je onze huisstijl heb verwerkt, combinaties hebt gemaakt die mooi zijn. Je ziet dat er veel aandacht en tijd aan is besteed en dat er met liefde aan is gewerkt. Onze dochter Marcella is onze instagram-specialist, en ze is gelijk aan de slag met de insta stories die je gemaakt hebt. De huidige stories gaan eruit en we beginnen opnieuw met de opzet die we van je ontvangen hebben. Een nieuwe frisse start, van de hoogtepunten op Instagram. De facebook feeds gaan we daarna mee aan de slag en gebruiken op de juiste momenten. We kunnen hier een tijd mee aan de slag om onze Agriturismo mooi op de kaart te zetten. De komende tijd zul je je werk regelmatig voorbij zien komen, en we zullen een tag plaatsen voor happy office support. Super bedankt voor dit mooie werk en een lieve groet uit Piemonte.

Ik vind steeds dat je vormgeving er heel gelikt uitziet, ben ik superblij mee. Heel blij met je enthousiasme!

Heb je wat tijd te kort? Of heb je inspiratie nodig voor je bedrijf op gebied van social media en marketing? Wij bevelen Happy Office Support van harte aan. Sonja communiceert duidelijk en vol passie. Haar werkzaamheden bruisen van de creativiteit en ze zit vol met ideeën en goede tips. Echt een aanrader om je bedrijf weer in de goede flow te krijgen. Cari saluti.

Ik kreeg van Sonja een aantal mooie Posters (afbeeldingen) voor Facebook Verhalen (Story). Mooi in de kleuren van onze huisstijl. Na plaatsing ontving ik meteen like reacties. Voor mij is dit een nieuwe manier van promoten en ga de afbeeldingen (posters) van Happy Offices Support vaker gebruiken. Ciao uit Italië

We maken gebruik van functionele en analytische cookies. Meer hierover in onz privacy statement.